Uncategorized|

Програмата за рамномерен регионален развој за 2015 година за проекти за развој на планските региони

На следниот линк може да го симнете новиот Формулар за аплицирање за средства од Програмата за рамномерен регионален развој за 2015 година за проекти за развој на планските региони:

Формулар за аплицирање за 2015 година за проекти за развој на планските региони

 

Comments are closed.

Close Search Window