Активности|

Договорите за реализација на проекти

На ден 05/04/2015 година, во просториите на Бирото за регионален развој се потпишаа договорите за реализација на проекти за 2015 година помеѓу Бирото, претставувано од директорот Џемаил Елмази,  и  раководителите на Центрите за развој  на 8-те плански региони на Република Македонија.

Comments are closed.

Close Search Window