Fillimi

 

Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal z.Ramiz Rexhepi, realizoi takim pune me Udhëheqësit e qendrave për zhvillim të rajoneve planore
Drejtori i Byrosë për Zhvillim Rajonal Ramiz Rexhepi, realizoi takim pune me Udhëheqësit e qendrave për zhvillim të rajoneve planore,
Read more.
U realizua takim pune në mes të drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi dhe Ambasadorit të Italisë
Sot kishim nderin që në hapsirat e Byrosë për Zhvillim Rajonal të realizojmë takim pune me Ambasadorin e Italisë në
Read more.
Në atmosferë të shkëlqyer u realizua takimi me Drejtorin e Organizatës TIKA ( Agjencioni për bashkëpunim dhe zhvillim )
Në atmosferë të shkëlqyer u realizua takimi me Drejtorin e Organizatës TIKA ( Agjencioni për bashkëpunim dhe zhvillim ) Drejtori
Read more.
Takim pune në mes drejtorit Ramiz Rexhepi dhe Ambasadores së Republikës se Sërbisë E.T. Dushanka Divjak-Tomiç
Mbështetja dhe bashkëpunimi para se gjithash me vendet fqinje janë të rëndësisë së veçantë dhe në drejtim të asaj u
Read more.
Drejtori Ramiz Rexhepi realizoi takim zyrtar me përfaqësuesit e UNDP-së
Sot në hapsirat e Byrosë për Zhvillim Rajonal, Drejtori Ramiz Rexhepi realizoi takim me znj. Narin Sahakian, zv.përfaqësuesin e përhershëm
Read more.
Takim Zyrtar në mes Drejtorit të Byrosë për Zhvillim Rajonal z. Ramiz Rexhepi dhe Ambasadorit të Gjermanisë z.E.T.Tomas Gerberih
Është nder i veçantë që sot pranuam në Zyrën e Byros për Zhvillim Rajonal, Ambasadorin e Republikës së Gjermanisë në
Read more.
Plani vjetor për furnizime publike për vitin 2018
Plani vjetor për furnizime publike për vitin 2018
Read more.
U nënshkruan kontratat për finansimin e projekteve për zhvillimin e rajoneve në vitin 2017
Read more.
U nënshkruan kontratat për finansimin e projekteve për zhvillimin e rajoneve në vitin 2016
Kontratat për realizimin e projekteve u nënshkruan nga përfaqsues të tetë qendrave për zhvillimin e rajoneve planore dhe drejtori i
Read more.
Vendim për projekte për regjionet viti 2016
Odluka za proekti za regioni 2016, Sl.vesnik.86
Read more.

Биро за регионален развој