Почетна

 

Г-дин Реџепи се сретна со г-ѓа Звјездана Боровац, втор секретар, задолжен за економски прашања во Амбасадата на Република Хрватска во
Република Македонија и Република Хрватска се пријателски држави, и меѓудругото Хрватска е голем поддржувач на Македонија во остварувањето на евроатлантските
Read more.
Конструктивна средба помеѓу директорот Рамиз Реџепи и Амбасадорката на Швајцарија Н.Е Сибил Сутер Техада
Швајцарија е меѓу најголемите билатерални партнери за соработка на Република Македонија и една од најголемите земји поддржувачки на политиката за
Read more.
Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи оствари работна средба со раководителите на Центрите за развој на планските региони
  Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи оствари работна средба со раководителите на Центрите за развој на планските
Read more.
Работна средба на директорот г.Рамиз Реџепи со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на Р.Италија
Денес ја имавме честа во просториите на Бирото за регионален развој да имаме работна средба со Н.Е Карло Ромео, амбасадор на
Read more.
Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА (Турска агенција за соработка и развој).
Остварена средба во одлична атмосвера на домаќините ТИКА (Турска агенција за соработка и развој). Директорот на Бирото за регионален развој Рамиз
Read more.
Работен состанок помеѓу директорот г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Р.Сербија г-ѓа Н.Е. Душанка Дивјак-Томич
Поддршката и соработката пред се со соседните земји е од особено значење и во насока на истото беше одржан работен
Read more.
Директорот г.Рамиз Реџепи оствари средба со претставниците на УНДП
Денес во просториите на Бирото за регионален развој, директорот г- дин Рамиз Реџепи оствари средба со г-ѓа Нарин Сахакиан, заменик
Read more.
Средба помеѓу директорот на Бирото за регионален развој г.Рамиз Реџепи и Амбасадорот на Германија г.Н.Е Томас Герберих
Честа е навистина голема да го примиме денес во просториите на Бирото за регионален развој Амбасадорот на Сојузна Република Германија
Read more.
Завршна сметка за 2017 година
  Биланс на состојба – 631 Даночен Биланс – 631 Посебни податоци – 631 Приходи и расходи – 631 Структура
Read more.
Јавен повик и формулари за аплицирање
JАВЕН ПОВИК – За прибирање на предлог проекти за развој на подрачја со специфични развојни потреби и за развој на
Read more.

Биро за регионален развој